September 20, 2014

September 16, 2014

September 7, 2014

August 15, 2014

Please reload

Recent Posts

TELEFOONTJE...

August 15, 2014

1/1
Please reload

Featured Posts

LIEVE MAILTJES

September 7, 2014

De map met mailtjes aan Lieke wordt steeds dikker en dikker. Via wijzijnvriendinnen.nl sturen meisjes tussen de 6 en 10 jaar oud de liefste berichtjes aan hun nieuwe vriendin. Ze variëren van korte mededelingen ('Ik heb een tekening gemaakt') tot ontroerende vragen ('Hoe kan ik Lisa helpen zodat ze ooit lief wordt?'). En nu zit ik - soms met tranen in mijn ogen - alle mailtjes te beantwoorden.

 

 

Ook de inzendingen voor de prijsvraag zijn weer bijzonder. Deze maand luidde de prijsvraag: 'Wat wil jij later worden?'' Een greep uit de inzendingen:

 

  • 'Een elfje'

  • 'Een mama die kan computeren'

  • 'Juf of zangeres of kapster'

  • 'Verpleegster'

  • 'Bakker van taartjes'

  • 'Ik kan niet kiezen'

 

En nu is het aan mij om drie winnaars uit te kiezen. Moeilijk, moeilijk! na een halfuur dubben weet ik het nog steeds niet. Eerst maar eens drie cadeautjes uitzoeken uit Liekes prijzenkist...

 

 

 

Please reload

Please reload

Archive

 

© 2014
By Jette Schröder

 

CONTACT:

telefoon: 06 - 434 563 45

mail schroder.jette@gmail.com