September 20, 2014

September 16, 2014

September 7, 2014

August 15, 2014

Please reload

Recent Posts

TELEFOONTJE...

August 15, 2014

1/1
Please reload

Featured Posts

GETROUWD!

September 16, 2014

Ik kan het zelf nog haast niet geloven: op vrijdag 5 september zijn Daan en ik getrouwd! Wat was het een fantastische dag. Zó veel lieve familie en vrienden, stralend weer, een prachtige huwelijksplechtigheid... 

 

Eigenlijk heb ik Daan beloofd niet al te veel foto's van hem te plaatsen. Maar voor een mini-fotoverslagje van onze bruiloft maakt hij een uitzondering!

 

Een paar dagen voor de bruiloft begon ik pas na te denken over bruidsmake-up. Ik ging naar een goede parfumerie en kocht voor een fortuin aan Pupa-make-up. Oefenen maar!

 

Mijn bruidsboeket! Mooi hè? Ik doe een poging om het te drogen, want dit wil ik natuurlijk graag bewaren!

 

Daan-die-nooit-huilt moest toch even een traantje wegpinken toen hij me zag. Lief hè? De boog waar we onder staan, heeft hij - samen met zijn vader - uitgezaagd en geschilderd. De bloemetjes zijn door Daans moeder gehaakt!

 

Nog één foto dan... Dit ben ik met mijn zusje Liselotte en mijn moeder. 

 

Daan is inmiddels bezig met het maken van ons trouwalbum. Een hele klus! Er zijn in totaal ruim 1.500 foto's gemaakt. Moeilijk om te kiezen dus! Maar dat is Daan wel toevertrouwd...

 

Ondertussen stort ik me op de bedankjes en zoek ik voor alle huwelijkscadeaus een mooi plekje in huis. De woonkamer hangt vol met lieve kaarten. De bruiloft is alweer anderhalve week geleden, maar we voelen ons nog steeds ontzettend feestelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Archive

 

© 2014
By Jette Schröder

 

CONTACT:

telefoon: 06 - 434 563 45

mail schroder.jette@gmail.com