September 20, 2014

September 16, 2014

September 7, 2014

August 15, 2014

Please reload

Recent Posts

TELEFOONTJE...

August 15, 2014

1/1
Please reload

Featured Posts

IN DE TINA!

September 20, 2014

Vandaag kreeg ik een leuke verrassing. Mijn debuut 'Lieke in de hoofdrol' staat in de Tina! 'Je legt dit boek niet weg totdat je alles op de bodem hebt uitgezocht!'  

Ik ben zo trots als een oude aap.


Terwijl dit opwekkende nieuwtje binnenkomt, ben ik druk bezig met deel 2 in de serie over Lieke. Gelukkig begint het nu echt een beetje op te schieten.

Ondertussen blijven de mailtjes van jonge lezers binnenstromen via wijzijnvriendinnen.nl. Sommige vertellen een mop, andere willen een probleem aan Lieke voorleggen en weer andere meisjes mailen alleen om iets te vertellen. Van ieder berichtje word ik even blij!

Over anderhalve week begint de Kinderboekenweek. Natuurlijk moet er dan een gezellige nieuwsbrief van Lieke klaarliggen. En ik mag binnenkort mijn eerste boekhandelsbezoek gaan afleggen! Ik ben nu al zenuwachtig.

Kortom: druk, druk, druk - maar ik ben superblij!

 

 

Please reload

Please reload

Archive

 

© 2014
By Jette Schröder

 

CONTACT:

telefoon: 06 - 434 563 45

mail schroder.jette@gmail.com