top of page
Zoeken

"De Happiness-goeroe is juist wat we nu nodig hebben."

Wat een mooie review over 'De Happiness-goeroe' schreef Vivan van thebookreview.nl:


"Glitter! Confetti! Roze! Kleuren! Bloemen! Vlinders! Nog meer roze! Selfcare! Ik geloof dat dat de steekwoorden waren die ik gebruikte bij het zoeken naar plaatjes voor het moodboard bij deze recensie. En, nou ja, een betere beschrijving kan ik ook niet bedenken: De Happiness Goeroe is als een ballon bij een gender reveal die uit elkaar barst en die het dan confetti en bloemblaadjes en vlinderkleuren en luchtkastelen en hartjes laat regenen.

Het is een blender gevuld met feelgood die ontploft nadat-ie te hard heeft gedraaid… maar op een goede manier. Op zo’n ‘’ik zit onder de glitter maar ik word er alleen maar supervrolijk van’’-manier. Op een ‘’perfecte zomerdag’’-manier en een ‘’in pyjama keihard meezingend met Lover van Taylor Swift deze recensie schrijven met de wetenschap dat ik vandaag enorm productief ben geweest en morgen een vrije dag heb’’-manier.

Op een ‘’lichtpuntjes en vlinderkriebels’’-manier. Want oef, ik werd er zó blij van!

En ook al las ik het nog voordat de pleuris van de huidige coronacrisis uitbrak, het is echt het perfecte boek voor deze tijd."


Lees de hele review hier.留言


bottom of page